José Dijkstra deelt 

De kortste weg naar de goal 

Technieken en tools

Op mijn eigen zoektocht heb ik verschillende tools eigen gemaakt, omdat ze me dienden en meer inzicht gaven in mijn vraag: Waarom is het zoals het is? 

Tools gebruik je tijdelijk. Dienend als kloppende ondersteuning om het proces te bekrachtigen. In een situatie meer beweging en helderheid te brengen. Samen ontdekken we de, voor jouw kloppende tools, die een ondersteuning geven om je beste te leven. 

Een aantal voorbeelden; 

José

Ook ik ben een tool. Vanaf 2001 heb ik processen doorgewerkt, bekeken en getransformeerd. Als de alchemist die van gif goud maakt. Energieën die in harmonie zijn, geef ik in harmonie door. Ik deel goud met mijn persoonluck stappenplan en zienswijze onder de naam De kortste weg naar de goal.  

Fysieke sessies

De sessies zijn rijk. Het uitgangspunt is verbinding met jezelf. Ze kunnen intens zijn en zijn altijd anders. De diepte die we pakken is gebaseerd op thema, wederzijds vertrouwen en het moment. Met kleding of zonder staat in relatie tot de vraag en situatie. Mocht tijdens ons contact of sessie duidelijk worden dat een fysieke sessie verlichting, opening of verzachting zal brengen dan stel ik dit voor. Vanuit bestaande massages ontwikkelden zich door ervaring en intuïtie ruim 7 jaren geleden "eigen" technieken. Vanuit kennis, intuïtie, voelen en weten word je aangeraakt. Ook vanuit jou kan er belangstelling zijn voor deze sessies; voel je welkom...

Tantra 

Tantra beweegt als een draad door het leven. Real-life tantra is de term voor mij, wat dan ook Zielisme is. De basis is je eigen vuur en dus je levensenergie. Hoe je dat opstookt, laat branden of voedt is voor iedereen een eigen onderzoek. Hierin bied ik kloppend ondersteuning en kan eventuele doorverwijzingen aanreiken. (De jaartraining van Jan den Boer en Caroline van Wijngaarden heb ik succesvol doorlopen.)

Welkom ben je als je vragen hebt! info@hartnectar.nl 

Voeding

Voeding is de eerste levensbehoefte van de mens en heeft dan ook een enorme impact. Afgelopen jaren heb ik voeding op geheel eigenwijze onder de loep genomen. Waarom er allergieën zijn, ziektes of reacties? Iedereen heeft er ideeën over. Voor mij heeft alles te maken met ons fundament. Dit bekeken vanuit de balans van de vijf lichamen voor iedereen persoonluck. Deze nieuwe manier van ervaren en kijken naar voeding zou ook diëtisten en voedingsdeskundigen kunnen verrijken. 

Kracht van taal

Via gebruikte taal, kunnen we zicht krijgen op systemen en patronen die mogelijk actief zijn. Door deze voor te leggen en te checken zal helderheid ontstaan. Door deze te keren zullen "valkuilen" verdwijnen en worden potentie en groei zichtbaar.  Als lezer zie je verschillende woorden en zinnen voorbij komen die op eigen wijze geschreven zijn. Dit doet iets bewegen. De woorden zijn gericht op een andere vibratie en biedt jouw als lezer iets aan. (Alles is energie)

IEMT

Iemt is een mooie en rijke methodiek. Iemt staat voor Integral Eye Movement Therapy. Een methodiek waarmee trauma's, stress en emoties ontkracht of geneutraliseerd kunnen worden en wat persoonlijke ontwikkeling kan bevorderen. 

Kort gezegd ook: balans brengen tussen de hersendelen: oerbrein, emotioneelbrein en denkbrein. 

Daarnaast zijn er nog meditaties, bewust bewegen, Sjamanistische rituelen, ademhalingstechnieken, Voice Dialoge, energetisch werk, dans enz. 

Kortom; ik ervaar mezelf rijk...


Medicijn planten en middelen;

Vanaf 2009 ondersteunde ik veel mensen in/tijdens hun ontwikkelingsreizen en therapeutische reizen met middelen als Ayahuasca, Iboga, Cannabis, Kambo en MDMA. 

Vanuit een traject van De kortste weg naar de goal is het in overleg mogeluck, een middel te gebruiken, op een voor beiden kloppend tijdstip. Deze sessie zal vanuit de zienswijze van De korste weg naar de goal en dus Zielisme, aangeboden worden. Deze sessies zijn niet vergelijkbaar met sessies op andere plekken waar met middelen gewerkt wordt.