José Dijkstra deelt 

De kortste weg naar de goal 

Massages

Wat is het waar je lichaam nu om vraagt? Of zit je hoofd vol? Zijn er fysieke klachten, vermoeidheid of wil je lekker ontspannen genieten? Stroomt je levensenergie energie minder goed of wil je iets onderzoeken en ontwikkelen? Voor meer informatie en de juiste keuze kun je vooraf contact maken. Je kunt er ook op vertrouwen dat je intuïtief weet wat nu klopt.  

Daarnaast is er de keuze, de massage in Dalen of op afgesproken locatie te ontvangen. Al vaak reisde ik door Nederland om sessies bij mensen thuis te geven om samen BijEénZijn te ervaren. 

Ontspanningsmassage                   

Nadat we kennis gemaakt hebben, neem ik je mee in een ontspannende massage. Dit kan met of zonder kleding. Indien je met kleding gemasseerd wilt worden is het fijn als het soepel vallende kleding is van t-shirt of joggingstof.                                             

Kosten 65,- euro voor een uur inclusief 21% BTW.   Een strippenkaart van 3 keer komt op 190,- inclusief 21% BTW. 

Tip: Deze ontspanningsmassage werkt effectiever door, indien er vooraf en achteraf een gesprekje is over de stand van zaken in het moment. Je krijgt dan ook persoonluck afgestemde tips om de ontspanning meer te leven. Heb je daar belangstelling voor? 

Kosten: 87,-euro voor anderhalf uur inclusief 21%BTW. Een strippenkaart van 3 keer komt op 250,- euro inlcusief 21% BTW.

Klankmassage

Nadat we kennis hebben gemaakt ga je op de tafel en ontvangt, op je buik of je rug liggend, een klanksessie. Verschillende instrumenten zullen jou diepe ontspanning geven. Hierdoor zul je ruimte in jezelf ervaren. Deze ruimte kan healing of groei bewerkstelligen. 

Kosten 65,- euro voor een uur inclusief 21% BTW. Een strippenkaart van 3 keer komt op 190,- inclusief 21% BTW.

Tip: Deze klankmassage werkt effectiever door indien er vooraf en achteraf een gesprekje is over de stand van zaken in het moment. Je krijgt dan ook persoonluck afgestemde tips om meer afgestemd te leven. Heb je daar belangstelling voor? 

Kosten: 87,-euro voor anderhalf uur inclusief 21%BTW. Een strippenkaart van 3 keer komt op 250,- euro inlcusief 21% BTW.

Sjamanistische healingsmassage

In een voorgesprek stemmen we af en bespreken we waar je op dit moment in je leven bent. Wat mag anders? Waar blokkeert iets? Ik neem je mee op reis en ondersteun jou bij het maken van een shift.

Kosten 97,- euro inclusief 21% BTW voor 90 min inclusief afstemmingsgesprek.  Strippenkaart voor 3 sessies komt op 273,- inclusief 21% BTW. 

Tantra massage/zielistische massage

Ik deel in de tantrische massages, die ik zielistische massages noem, precies dat wat op dat moment klopt in het contact en de uitwisseling in ons BijEénZijn. Ik kijk vanuit Zielisme, wat het totale plaatje leven onder de loep neemt. In deze sessies gaat het over het optimaal laten stromen van levensenergie. Vaak zijn er ongeveer drie sessies "nodig" voor herkenbare shift. In overleg bepalen we het tijdspad. 

Kosten 97, euro inclusief 21% BTW voor 90 min. Strippenkaart voor 3 sessies komt op 273,- inclusief 21% BTW. 

Alle kosten zijn belastingtechnisch aftrekbaar.