José Dijkstra deelt 

De kortste weg naar de goal 

Massages

Wat is het waar je lichaam nu om vraagt? Of zit je hoofd vol? Zijn er fysieke klachten, vermoeidheid of wil je lekker ontspannen genieten? Stroomt je levensenergie energie minder goed of wil je iets onderzoeken en ontwikkelen? Voor meer informatie en de juiste keuze kun je vooraf contact maken. Je kunt er ook op vertrouwen dat je intuïtief weet wat nu klopt.  

Daarnaast is er de keuze, de massage in Dalen of op afgesproken locatie te ontvangen. Al vaak reisde ik door Nederland om sessies bij mensen thuis te geven om samen BijEénZijn te ervaren. 

Ontspanningsmassage                   

Nadat we kennis gemaakt hebben, neem ik je mee in een ontspannende massage met of zonder kleding.                                              

Kosten 65,- euro voor een uur inclusief 21%BTW.   Een strippenkaart van 3 keer komt op 173,- inclusief 21% BTW. 

Sjamanistische healingsmassage

In een voorgesprek stemmen we af en bespreken we waar je op dit moment in je leven bent. Wat mag anders? Waar blokkeert iets? Ik neem je mee op reis en ondersteun jou bij het maken van een shift.

Kosten 97,- euro inclusief 21% BTW voor 90 min inclusief afstemmingsgesprek.  Strippenkaart voor 3 sessies komt op 273,- inclusief 21% BTW. 

Tantra massage/zielistische massage

Ik deel in de tantrische massages, die ik zielistische massages noem, precies dat wat op dat moment klopt in het contact en de uitwisseling in ons BijEénZijn. Ik kijk vanuit Zielisme, wat het totale plaatje leven onder de loep neemt. In deze sessies gaat het over het optimaal laten stromen van levensenergie. Vaak zijn er ongeveer drie sessies "nodig" voor herkenbare shift. In overleg bepalen we het tijdspad. 

Kosten 97, euro inclusief 21% BTW voor 90 min. Strippenkaart voor 3 sessies komt op 273,- inclusief 21% BTW.