Hart Nectar / Zielisme 

Energy for life

Agenda


Informatieavonden; 


Vrouwencirkel Dalen 

Verschillende keren heb ik mijn ideeën geuit. Nu ervaar ik het tijd om onzichtbaar, zichtbaar te laten worden door te delen. Het moment is gekomen een vrouwencirkel te starten, in Dalen.

Al sinds oude tijden kwamen vrouwen bij elkaar om te delen, te mediteren, te dansen en te zingen. Vaak onder het licht van de maan.

Graag zou ik dit delen in Dalen willen starten.  De mogelijkheid creëren, om samen te komen in gelijkwaardigheid en contact te maken met jezelf en andere vrouwen.  Het samen ervaren van zusterschap wat Magisch…. Genoemd mag worden. Een plek om samen te ervaren en elkaar te inspireren, je eigen bron van wijsheid en kwaliteiten te delen om in het hier en  Nu je krachtigheid als vrouw te kunnen leven. 

Voel je hierbij nieuwsgierigheid of een JA, neem dan contact op om je aan te melden of informatie te vergaren.   info@hartnectar.nl


Dorpsverlichting Dalen

Elke zondagavond eens in de veertien dagen,  is er de mogelijkheid samen te mediteren in de Boerderij aan de Noordwijk 4 in Dalen. Altijd van half 8 tot half 9 's avonds, is de ruimte van Hart Nectar beschikbaar onder begeleiding van José. 

Meditatie is vanuit een eigen initiatief (stilte, ieder voor zich), ingebrachte thema's of actuele zaken. Er is altijd de mogelijkheid na te praten over de ervaring. Je kunt je eventueel aanmelden via de site stadsverlichting    http://www.stadsverlichting.nu/living_rooms of via  info@hartnectar.nl .

Welkom Dalenaren en omgeving! 

Wat de initiatiefnemers zeggen: Stadsverlichting is een initiatief om een cultuur van verlichting te stimuleren. Als mensen samen stil zijn, hebben zij een harmoniserend effect op hun omgeving, zo blijkt uit onderzoek. Je bent effectiever als je samen stil bent of in kloppende vorm mediteert. In een tijd van verharding, individualisme en elkaar buitensluiten, wil stadsverlichting een huiskamercultuur van samenhorigheid stimuleren: oasis waar mensen welkom zijn voor een uur samenkomen, zodat zij zich weer thuis kunnen voelen bij zichzelf, elkaar en hun leefomgeving. Stadsverlichting is een initiatief van Kris en Tijn Touber.