José Dijkstra deelt Zielisme  

De kortste weg naar de goal in Zijn, Vertrouwen en Delen

Traject loopbaanondersteuning++/ Zielisme = één op één ondersteuning

Een traject is persoonluck. Gericht op meer balans, rijkheid en overvloed op alle gebieden. 

Ik ervaar dat het de bedoeling is, dat we vanuit nieuwsgierigheid en plezier leven. Het hoeft niet moeilijk te zijn. Af en toe een leuke uitdaging is fijn. Kunnen groeien in eigen tempo. We hoeven er niet hard voor te presteren, niet voor te knokken, het niet te verdienen. Als we vanuit onze ware zelf, kern of Goddelucke essentie leven, leven we het paradijs op aarde. Overvloed is er voor iedereen. Ook voor jou en mij, ieders geboorterecht. De wet van aantrekkingskracht.

Wat je geeft krijg je terug  

Met praktische tools en eventueel energetische sessies ondersteun ik je op je weg. Zo kun je vanuit bewustzijn je eigen leven regiseren en tegelijk de hoofdrolspeler zijn. Ons contact via telefoon, media en live.

Dit proces wordt begeleid in volle afstemming met jou. Samen kijken we vanuit lichtheid en speelsheid, effectief en efficiënt. Het is zo dat de trajecten ook als intens en soms confronterend ervaren kunnen worden. Hier kunnen emoties naar boven komen.  Vanuit mijn ervaring nodig ik uit daar soepel doorheen te bewegen, gewoon omdat dat kan. Wanneer jij een JA weet in contact met mij, kunnen we samen een mooie groeiervaring aangaan. Leraar zijn we beide en leerling ook.  Nieuwsgierig ben ik naar onze en elke samenwerking in BijEenZijn. 

Wie zwart niet kent, zal wit niet weten

Wat bied ik aan:

  1.  Eén op één sessies via skype voor het beantwoorden van een vraag. Kosten 40,- euro inclusief 21% BTW voor een half uur.
  2. Eén op één live op op afgesproken locatie. Dit is een intense sessie van anderhalf a twee uur, die op alle lichamen door werkt. Kosten 175,- euro inclusief 21% BTW.
  3. Een vooraf afgesproken traject van 3 maanden. Vanaf 633,- euro per maand inclusief 21%BTW. (Dit is een basistraject in de kortste weg naar de goal) 
  4. Kennismaking, oriëntatie sessie of 1 op 1 sessie van een uur. 125,- euro inclusief 21% BTW.  


De volgende vragen kun je jezelf stellen om te weten of je een JA ervaart: 

  1. Ben ik bereid naar mijzelf te kijken?
  2. Heb ik de wens om meer bewust en/of in blijdschap te leven?
  3. Heb ik een behoefte aan meer helderheid en energie? 
  4. Zijn er punten waar ik groeipotentie ervaar? (waar ik niet helemaal tevreden ben?)
  5. Ben ik bereid meer of alle verantwoordelijkheid te nemen in mijn leven? Ik ben immers de hoofdpersoon in mijn film.