Hart Nectar / Zielisme 

Energy for life

Tools en technieken

Op mijn eigen zoektocht heb ik verschillende tools eigen gemaakt, omdat ze me dienden en meer inzicht gaven in mijn vraag: Waarom is het zoals het is? 

Tools gebruik je tijdelijk. Dienend in een situatie. Afgelopen jaren (vanaf 2001) heb ik tools aangeboden gekregen en ontwikkeld als "eigen". Deze kunnen in de situatie een kloppende ondersteuning zijn om het proces te bekrachtigen, meer beweging te geven en helder te maken waarom het is zoals het is. Samen met jou, ondersteun ik je in het ontdekken van voor jouw kloppende tools, die voor de time being een ondersteuning geven om je beste te leven. 

Een aantal, voor mij kloppende tools, zal ik beschrijven.

IEMT;

Iemt is de nieuwste methodiek die ik me eigen gemaakt heb. Het is een alles rijke methodiek. Iemt staat voor Integral Eye Movement Therapy. Dit is voor mij een methodiek waarmee ik trauma's, stress en emoties kan ontkrachten of neutraliseren en persoonlijke ontwikkeling kan bevorderen. 

Kort gezegd ook: balans brengen tussen de hersendelen: oerbrein, emotioneelbrein en denkbrein. 

Kracht van taal; 

Via en door de gebruikte taal, heb ik zicht op systemen en patronen die mogelijk actief zijn. Door deze voor te leggen en te checken zal helderheid ontstaan. Met verschillende tools zijn situaties te keren en zullen "valkuilen" potentie en groei laten zien. 

Massage;

Mijn massages ervaar ik als rijk, intens en altijd anders. De diepte die we pakken is gebasseerd op thema, wederzijds vertrouwen en het moment. Mocht tijdens ons contact of sessie duidelijk worden dat massage verlichting, opening of verzachting zal brengen dan stel ik dit voor. Ik maak al 7 jaren gebruik van "eigen" technieken. Ook vanuit jou kan er belangstelling zijn voor deze sessies; vraag en weet...


Daarnaast zijn er nog Sjamanistische rituelen, Ademhalingstechnieken, Voice Dialoge, energetisch werk, dans enz. 

Kortom; ik ervaar mezelf rijk...


Medicijn planten en middelen;

Vanaf 2009 heb ik heel veel mensen ondersteund in ontwikkelingsreizen en therapeutische reizen met middelen als Ayahuasca, Iboga, Cannabis en MDMA.  Ik ervaar mezelf heel en hoog opgeleid op het gebied: medicijnplanten en middelen. Ik zal echter niet zomaar een sessie aanbieden omdat ik de energie en kracht van de middelen door mij heen ervaar. Dit maakt voor mij ook, dat andere technieken vanuit een ander perspectief aangeboden worden. Ik ervaar door mijn overkoepelend ervaren van situaties dat mijn kennis van afgelopen jaren een krachtige meerwaarde geeft in sessies.