Hart Nectar / Zielisme 

Energy for life

Begeleiding gericht op oorsprongeluckheid, 

Binnen mijn werk richt ik mij op de oorsprongeluckheid en het talent van de cliënt. Als iemand niet zijn of haar oorsprongeluckheid en of talent leeft dan zijn, vanuit mijn kijken, de vijf lichamen niet in balans;

  1. Mentale lichaam 
  2. Fysieke lichaam
  3. Emotionele lichaam
  4. Spirituele lichaam
  5. Seksuele lichaam/levensenergie bron

Ik ben ervan overtuigd, dat als deze 'lichamen' met elkaar in balans zijn, je je vol kracht en levensenergie voelt. Het is dan mogelijk om bewust met twee voeten over de aarde te lopen. Hier en nu te zijn met wat er echt, feitelijk voor jouw, is. Je keuzes vanuit helderheid te kunnen nemen. Goed voor jou en iedereen. 

Op alle gebieden (lichamen) heb ik studie gedaan en tools en technieken vergaard om deze balans samen te kunnen creëren. Passend in de vorm die ontstaat uit onze samenwerking (BijEenZijn). 

Het is mogelijk om vanuit allerlei intenties te werken. Door mijn ervaring heb ik zicht en kennis op veel. Mocht ik meer specialisme beter achten dan zal ik zeker mijn beste doen een passende doorverwijzing aan te bieden. En zeker blijft ieder zelf verantwoordelijk voor elke keuze. 

Overvloed

Kosten van een sessie worden bepaald in overleg. Deel je overvloed....  Dit kan gebaseerd zijn op bezit, inkomen/uurloon of wat er gemist kan worden. Ik ervaar mezelf als rijk. In het moment, 100% bewust, wat ik deel. Mijn 100% deel ik en zo vertrouw ik dat daartegenover een kloppende uitwisseling in geld energie staat. Ik gun mijzelf en mijn kinderen alles om een goed leven te hebben zonder zorgen over levensonderhoud. Het overvloedige wat ik ontvang/verdien zet ik in voor mijn droom:  een warme wereld... Ik ben toegankelijk voor iedereen die een Ja heeft. De kosten zijn niet terug te vorderen bij een ziektekostenverzekeraar en ook dit is een bewuste keuze.

 

 

Wat je zaait oogst je,

Wat je oogst deel je ,

Wat je deelt ben je.