José Dijkstra deelt Zielisme 

Energy for life

Hart Nectar - Zielisme.... Energy for life! 


Welkom...

De basis waaruit alles vertrekt is weer te geven in drie woorden: 

Zijn, Vertrouwen, Delen 

Zijn is al jouw bekend en onbekend vertrouwen nu beleefd    

Ben jij bewust hoe groot jouw vertrouwen is en hoe jij de wereld beleeft? En hoeveel kleur heeft de wereld om je heen? Als mensen hebben we eindeloos groeipotentieel. Ben je toe aan ondersteuning in je leven met als gevolg dat je blijer en "rijker" het leven kunt gaan ervaren?  Dan nodig ik je uit verder te lezen.  

"Wat Rijkheid is voor mij?" Alle ervaringen meenemend in mijn rugzak zonder emotionele belasting.  Het vertrouwen hebben, wetend dat we altijd in elke situatie de beste keuze maken. Handelend naar de informatie in dat moment. Wetend ook dat elk moment "rijker" maakt op welke wijze dan ook.

Hart Nectar is een passende naam. Het leven te spelen en te delen vanuit balans (het hart). Als een soort verhalenverteller met een rugzak vol tools.    

Door het delen van mijn kennis en zijn tijdens sessies of trainingen, vertrouw ik erop dat anderen ook de mogelijkheid krijgen, eigen oorspronkeluckheid meer te ervaren. Door te observeren, luisteren en voelen in het spel tussen ons beide maken we de nog onzichtbare delen van je potentieel zichtbaar. Zodat ook jij de hoofdrolspeler bent in jouw film. 

Hart Nectar is te vinden onderin de hoek van Drenthe in Dalen. Via telefoon en media zijn contact en sessies mogelijk. Op eigen locatie kan ook, of live in Dalen. Dalen is een fijne rustige omgeving. Het is vanuit andere delen van Nederland goed bereikbaar. De weg er naar toe zou een proces kunnen zijn om bij jezelf te komen. De weg terug om de verrijking te laten In-Dalen. ;-) 

Zijn, Vertrouwen, Delen


Loopbaanbegeleiding ++