José Dijkstra deelt Zielisme 

Energy for life

José Dijkstra - Hart Nectar - Zielisme.... Energy for life! 

Welkom...

Deze site is voor bedrijven of mensen die een verandering willen. Van goed naar beter is de spreuk die mij past. Samen kijken we hoe deze beweging in gang gezet kan worden. Alles is, en ook goed. Hoe kan het nog beter?  


De basis waaruit alles vertrekt is weer te geven in drie woorden: 

Zijn, Vertrouwen, Delen 

Ben jij bewust hoe groot jouw vertrouwen is en hoe jij de wereld beleeft? Hoeveel kleur heeft de wereld? Als mensen hebben we eindeloos groeipotentieel. Ben je toe aan ondersteuning met als gevolg dat je "rijker" het leven kunt gaan ervaren?  Bedrijven en (onderwijs) instellingen kunnen informatie vinden onder betreffende kopjes. Voor persoonlucke trajecten lees verder onder het kopje loopbaanbegeleiding ++ en of cyclus-trajecten.  

"Wat Rijkheid is voor mij?" Alle ervaringen meenemend in mijn rugzak zonder emotionele belasting.  Het vertrouwen hebben, wetend dat we altijd in elke situatie de beste keuze maken. Handelend naar de informatie in dat moment. Wetend ook dat elk moment "rijker" maakt op welke wijze dan ook.

Hart Nectar is een passende naam. Het leven te spelen en te delen vanuit balans (het hart). Als een soort verhalenverteller met een rugzak vol tools.    

Door het delen van mijn kennis en zijn tijdens sessies of trainingen, vertrouw ik erop dat anderen ook de mogelijkheid krijgen, eigen oorspronkeluckheid meer te ervaren. Door te observeren, luisteren en voelen in het spel tussen ons beide maken we de nog onzichtbare delen van je potentieel zichtbaar. Zodat jij de hoofdrolspeler bent in jouw film. 

Hart Nectar is te vinden onderin de hoek van Drenthe in Dalen. Via telefoon en media zijn contact en sessies mogelijk. Op eigen locatie kan ook, of live in Dalen. Dalen is een fijne rustige omgeving. Het is vanuit andere delen van Nederland goed bereikbaar. De weg er naar toe zou een proces kunnen zijn om bij jezelf te komen. De weg terug om de verrijking te laten In-Dalen. ;-) 

Zijn, Vertrouwen, Delen


Zijn is luisteren naar jouw gevoel, handelen naar jouw informatie en ervaren wat klopt en groeit.

Vertrouwen is jouw onzichtbare straal, zichtbaar gedeeld voor ons allen.

Gedeeld alles, is de groei van samen 1 onzichtbaar, naar zichtbaar samen 1.


Loopbaanbegeleiding ++