José Dijkstra deelt Zielisme 

Energy for life

Cyclus-traject Zielisme

Een cyclus-traject is persoonluck. Gericht op meer balans, blijheid en overvloed op alle gebieden. 

Ik ervaar dat het de bedoeling is, dat we vanuit blijheid en plezier kunnen leven hier op aarde. Het hoeft niet moelijk te zijn. Af en toe een leuke uitdaging is fijn. Kunnen groeien in eigen tempo. We hoeven er niet hard voor te presteren, niet voor te knokken, het niet te verdienen. Als we vanuit onze ware zelf, kern of goddelucke essentie leven, leven we het paradijs op aarde. Overvloed is er voor iedereen. Ook voor jou en mij. De wet van aantrekkingskracht...

Wat je geeft krijg je terug  

Wil je hier meer van weten? Ik luister en kijk met je mee. Het is een alles verfijnde techniek en deel deze met plezier. 

De betekenis van het woord Cyclus; een periode, tijdkring, gekenmerkt door dezelfde soort van gebeurtenissen. (aldus het woordenboek)  Samen bepalen wij de vorm en duur van de cyclus en ook de intensiteit van ons contact. Ik bied verschillende cycli aan. Ons contact via telefoon, media en live.

Dit proces wordt begeleid in volle afstemming met jou. Samen te kijken vanuit lichtheid en speelsheid, effectief en efficiënt. Het is zo dat de trajecten ook als intens en soms confronterend ervaren kunnen worden. Hier kunnen emoties naar boven komen.  Vanuit mijn ervaring nodig ik uit daar soepel doorheen te bewegen, gewoon omdat dat kan. Wanneer jij een JA weet in contact met mij, kunnen we samen een mooie groeiervaring aangaan. Leraar zijn we beide en leerling ook.  Nieuwsgierig ben ik naar onze en elke samenwerking in BijEenZijn. 

Wie zwart niet kent, zal wit niet weten

Aanbod cyclus-trajecten

 

Deze trajecten worden verder uitgewerkt... 


De volgende vragen kun je jezelf stellen om te weten of je een JA ervaart: 

  1. Ben ik blij met alles in mijn leven?
  2. Heb ik de wens om in meer blijdschap te leven?
  3. Heb ik een behoefte aan meer helderheid en energie? 
  4. Zijn er punten waar ik groeipotentie ervaar? (waar ik niet helemaal tevreden ben?)
  5. Ben ik bereid meer of alle verantwoordelijkheid te nemen in mijn leven? Ik ben immers de hoofdpersoon in mijn film.