José Dijkstra deelt 

De kortste weg naar de goal 

Begeleiding gericht op oorsprongeluckheid 

Ben je toe aan groei of verandering, persoonluck, binnen het gezin of op de werkvloer? Voel je dat het leven niet optimaal stroomt of wil je naar een beter? Leg je vraag voor en ik kijk en luister met je mee om jouw Kortste weg naar jouw goal aan te bieden. 

Ik richt mij op de oorsprongeluckheid (oorspronkelijkheid) en het talent. Als iemand niet zijn of haar oorsprongeluckheid en of talent leeft dan is er, vanuit mijn kijken, geen optimale balans in de vijf lichamen. Dit is op verschillende manieren, van subtiel tot intens, merkbaar. Bijvoorbeeld via vermoeidheid, spanningen, depressie, stress, weinig creativiteit, angst of paniek of het gevoel vast te zitten. Ook zouden er fysiek klachten of aan autisme verwante stoornissen kunnen zijn, in allerlei gradaties.     

Het zou ook kunnen zijn dat je wel je talent leeft, maar toe bent aan groei. 

De vijf lichamen;

  1. Mentale lichaam 
  2. Fysieke lichaam
  3. Emotionele lichaam
  4. Spirituele lichaam
  5. Seksuele lichaam/levensenergie bron

Met alles wat je doet in je leven zijn deze vijf lichamen vertegenwoordigd. Als een jongleur die alle bordjes draaiende houdt... 

In deze tijd worden veel mensen zich er bewust van dat ze niet in balans zijn. Ik bied praktische tools aan om je vanuit eigen bewustzijn de weg te wijzen. 

Het is een ervaring en overtuiging van mij, dat als deze 'lichamen' met elkaar in balans zijn, je je vol kracht en levensenergie voelt. Het is dan mogelijk om bewust met twee voeten over de aarde te lopen. Hier en nu te zijn met wat er echt, feitelijk voor jou, is. Je keuzes vanuit helderheid te kunnen maken van goed naar beter én... Goed voor jou en iedereen. 

Onder het kopje Traject loopbaanondersteuning++/Zielisme vind je één op één sessies en verschillende mogeluckheden en prijzen.

Mijn kwaliteiten zijn:

  1. Terug brengen tot in de kern. 
  2. Zichtbaar maken waar onzichtbaar stagnatie is. 
  3. Aanzetten om te bewegen van goed naar beter.
  4. Laten zien wat er is en verbindingen leggen om kwaliteiten krachtiger zichtbaar te laten worden. 
  5. "Werken" vanuit blijdschap en lichtheid. (Effectief/efficiënt) Dansen en spelen van het leven. 

Mocht een bepaald specialisme me beter lijken dan zal ik zeker mijn beste doen een passende doorverwijzing aan te bieden. En zeker blijft ieder zelf verantwoordelijk voor elke keuze. 


Wat je zaait oogst je,

Wat je oogst deel je ,

Wat je deelt ben je.