José Dijkstra deelt 

De kortste weg naar de goal 

Agenda De Kortste weg naar de goal

Ropa-run markt Dalen 9 juni 2019

Deze dag zal er een kraam zijn met vachten en Jamu drank. Jamu's zijn dranken van kruiden en specerijen die ondersteunend kunnen zijn voor lichaam en geest. Een drank ter ondersteuning van een lichaam of voor genezing of reiniging. Ik maak ook drank bij een voorgelegde vraag. Advies is de drank gedurende zes weken te drinken in de ochtend. 

 BaliReis 2019 

Ben je toe aan een loskoppeling van patronen? Wil je een diepgaande reiniging en rebalance? Wil je het leven spelend ervaren en vertrouwen opdoen in natuurluck flowen?  Dan is deze reis Bali wat voor jou....

In 2018 reisde ik naar Bali. Ik kwam op bijzondere wijze in contact met Tuuli, een Finse vrouw die al vier jaar op Bali woont. Ons contact en de ervaring in het gebied waar Tuuli leeft met een drietal Indonesische families is enorm impactmatig. Resonantie van het regenwoud, voeding, behandeling, coaching en activiteiten maken dat je in 14 dagen helemaal in je lijn en schoon bent om terug te komen in Nederland voor een frisse doorstart. Zelf ben ik de coach in voor, tijdens en nazorg. Daar echter natuurluck in volle samenwerking met Tuuli en andere personen.  Op dit moment werken we de plannen gericht uit. Binnenkort dus meer gerichte informatie, data en kosten. 

 


Vachtvilten 2019 

Heb je belangstelling voor een eigen vacht? W je een vacht cadeau geven met achterop een print of persoonlucke boodschap? We kunnen samen vilten of ik maak het na afstemming voor jou. 

Kosten vacht: 

  • Kleine vacht 150,- inclusief 21% BTW  of 
  • Grote vacht of zelf een vacht maken is 225,- inclusief 21% BTW. Een proces waarbij je in gesprek met mij, rijker zult gaan dan hoe je aankwam :-) .

Een hele dag ben ik intensief bezig met jou of alleen om deze vacht tot een mooi kleed te maken. Wil je bestellen dan kan dat via deze link: Vachten zijn bruin, wit of gemêleerd en van Dalense "Drentse heideschaapjes".